TARRAGONA 21

5 de 8 dels Xiquets als Pallaresos

Els Xiquets de Tarragona han actuat aquesta tarda de diumenge als Pallaresos acompanyats dels Nois de la Torre i els Castellers d’Altafulla.

Els matalassers han obert la diada amb el 5d8. Un castell, una mica mogut, s’ha descarregat però sense gaire problema. A continuació han intentat el 4d8, castell que han desmuntat en dues ocasions. Per això després han realitzat el 3d8, una estructura que no ha tingut gaire història. Finalment han tancat la diada amb el renovat 2d7 que venen rodant en les darreres setmanes, i un pd6.

Sergi Feijoo, cap de colla dels matalassers, ha explicat que els problemes amb el «4d8 són segurament més psicològics que altra cosa, després de la caiguda a Vila-seca, i que en els pròxims assajos ho solucionarem.» Tot i aixo s’ha mostrat molt satisfet de poder tornar a portar a plaça el 5d8 i el pd6 després de vàries setmanes.

Pel que fa a les altres dues colles, els Castellers d’Altafulla han descarregat 5d6, 3d7, 2d6 i pd5, i els Nois de la Torre han fet 3d7a, id4d7a, 4d7, 3d7 i pd5.

El proper compromís per als Xiquets de Tarragona serà dimarts 15 d’agost a Ferran, ben a prop ja de la diada de Sant Magí del dia 19.