.

.

TOTS 21

Imatge de la campanya dels Xiquets

Els Xiquets de Tarragona posen en marxa aquest divendres una campanya per tal d’incentivar la colla de cara al mes de juny, amb l’objectiu d’assolir castells fins ara inèdits a principis d’estiu per als del carrer Santa Anna.

D’aquesta manera, es busca complir un dels objectius plantejats per la junta tècnica per aquesta temporada: avançar en dos mesos el treball al pati i els castells a plaça respecte d’anys anteriors, i especialment anticipar el 3 de 9 folrat el màxim possible.

El 3, però, no és el seu únic anhel imminent sinó que també tenen pendent l’estrena del 7 i del 5 de 8. Pel que fa al 7 de 8, es tracta d’un castell que els ratllats encara no han portat mai a plaça i que aquest inici de temporada han estat treballant per tal d’estrenar-lo tan bon punt el tinguin enllestit. A les portes de l’estrena tenen també la catedral, que segueixen treballant per definir una estructura ferma i estable, tenint sempre present la seva pretensió d’apujar-la un pis més a finals de temporada.

Es tracta així d’una aposta castellera d’important envergadura per una colla que no deixa de créixer i marcar-se nous objectius. Tres castells importants avançats durant la temporada, un d’ells encara desconegut pels de Roger Peiró. Un mes de treball determinant pels matalassers, que esperen veure recompensada la seva feina amb una temporada plena d’èxits.

La campanya

La campanya posada en marxa per l’entitat té com a eix central un vídeo promocional, que compta amb precisament els castellers del carrer Santa Anna de protagonistes, una música fresca i l’eslògan de tancament: ‘Fotem-li pit i cordons’. Una campanya amb la qual els matalassers pretenen “fer del juny un nou setembre”, tal i com reflecteix la frase que dóna pas a la peça audiovisual. Tanca el vídeo el hashtag #enguanySÍnc que la colla ja ve emprant des de principis de temporada, precisament en clara al·lusió a la seva intenció d’assolir aquest 2014 el 5 de 9 amb folre.

D’aquesta manera, amb les piles més carregades que mai i amb uns grans assajos per endavant, els Xiquets esperen multiplicar el nombre de camises al pati d’assaig tant els dimarts com els divendres de les properes setmanes. A més, a mitjans de mes sumaran els dijous com a tercer dia d’assaig destinant-lo a la pràctica de pilars, folres i manilles.

Accediu al vídeo promocional en aquest enllaç.