.

.

TOTS 21

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència dels membres de la Junta Directiva de l’entitat castellera i representants de l’empresa. Foto: Cedida

La Colla Castellera dels Xiquets de Reus i Ascensors Omega, han signat un conveni de col·laboració amb el que l’empresa de Reus donarà suport a l’entitat durant els pròxims 3 anys. Amb aquest conveni de col·laboració, Ascensors Omega demostra el seu compromís amb els Xiquets de Reus una de les entitats culturals referents de la ciutat de Reus.

La signatura de l’acord ha tingut lloc a la seu de Xiquets de Reus i ha comptat amb la presència dels membres de la Junta Directiva de l’entitat castellera i representants de l’empresa.

El president dels Xiquets de Reus, Xavier Salvadó, ha destacat el suport que l’entitat cultural rep de Ascensors Omega, perquè ajuda a fer créixer la colla i el fet casteller a la ciutat de Reus.

Per la seva part la propietat d’Ascensors Omega representada per David Arias ha destacat la importància d’aquesta col·laboració, ja que el fet casteller és un clar exemple de cohesió social, integració, solidaritat i cooperació, valors que comparteix l’empresa.

Redacció