.

.

TOTS 21

 

Foto de l'entrega dels premis

Foto de l’entrega dels premis

El Consell Esportiu del Tarragonès ha fet entrega aquest divendres 4 d’octubre dels XII Premis i Beca Auriga Fuscus al pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Aquests premis són un reconeixement al treball i la dedicació de promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, els centres d’ensenyament, les entitats esportives i tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius del territori.

Enguany, es van contemplar 13 categories diferents, la distinció especial del Consell Esportiu del Tarragonès i dels ajuntaments del territori. Entre els guardonats destaca el segon premi, atorgat a Santos López Sánchez, entrenador de màxim nivell del Club de Tir amb Arc de Constantí i tècnic en el centre d’alt rendiment a La Blume (Madrid).

A més, entre les distincions, destaca a petició de l’Ajuntament de Constantí la distinció a l’equip júnior del Club Gimnàstica Estètica de Constantí que va participar en el Campionat del Món de Gimnàstica Estètica de Grup que va tenir lloc a Cartagena, finalitzant en una brillant setena posició. En aquest cas, la distinció va ser entregada per part del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Jordi Pérez.