.

Un moment de l’enfrontament dels Voltors amb l’INEF Lleida. Foto: Cedida

Nova jornada, la quarta, en la que els Voltors mostren les dues cares oposades en el mateix partit. En la primera part, el Dr. Jekyll va dominar de principi a fi el joc, tancant el rival, l’INEF Lleida, al seu terreny mitjançant una ordenada defensa, tant en la zona ampla com en el contacte a prop dels punts de trobada. El rival no tenia més remei que alleugerir la pressió a base de xuts que recuperaven els tres quarts locals i que servien per retornar a camp rival mitjançant ràpids contraatacs.

Com a resultat d’aquesta bona predisposició, Óscar Puyo anotava el primer assaig després d’un precís cross kick efectuat pel Marc Martorell i, poc després, l’Agustín García culminava una bona seqüència de moviments dels davanters a la sortida d’una touche.

S’arribava doncs al descans amb un prometedor 17 a 0 que, tot just començar el segon temps es va veure ampliat gràcies a una internada d’en Mathieu Sa entre els centres lleidatans per a cedir a en Marc Martín per anotar el tercer assaig del dia.

Cinc minuts després, l’INEF Lleida va reaccionar i, aprofitant la primera vegada que trencaven la defensa local, obrien el marcador. A partir d’aquest moment, Mr. Hyde: la defensa va perdre l’ordre, la comunicació es va acabar, el cansament i la precipitació en les decisions van obrir-se pas i els visitants van aprofitar-ho per anotar dos assajos més a la primera meitat del segon temps.

Semblava que l’assaig de murri de l’Óscar Puyo recollint un rebuig d’un xut a pals acabaria amb la remuntada dels lleidatans però no va ser així. El Quim Culubret veia targeta groga i els visitants aprofitaven aquesta nova debilitat per assajar al minut 78. La transformació posterior va anar al pal i el partit ja no va donar temps per a més.

Just empat (27-27) entre dos equips que hauran de millorar la seva actuació en els pròxims partits com a visitants si pretenen lluitar per entrar als playoffs per al títol de la DHC.