.

Els sènior del Rugby Tarragona, fent pinya

Aquest dissabte a la tarda, al camp de rugby del Martorell, els Voltors de Tarragona -del Rugby Tarragona- s’han emportat els primers cinc punts de la temporada davant el RC Martorell, després de debutar a la lliga perdent contra els Gòtics RC a casa. Quatre punts per la victòria a domicili (12 a 40 en el marcador final), amb un punt bonus ofensiu que pot ser molt important de cara al final de temporada.

Els de Tarragona, encesos d’una motivació genuïna, sortien al camp veritablement enxufats. Eren trenta minuts d’intensitat i bon rugbi, que plasmaven en el marcador una superioritat contundent. L’equip local era incapaç de contrarrestar el dinamisme dels de Tarragona, que anotaven quatre marques (dues d’en Gaite, una d’en Mati i una de l’Eric), convertien diversos cops de càstig, i mantenien a ratlla els atacs locals amb una defensa ben organitzada.

Però l’ordre en les touches, el relatiu equilibri en les melés i, en general, la serietat de l’equip, semblaven desaparèixer tant en els darrers deu minuts de la primera part, com en la quasi totalitat de la segona. Els fantasmes de l’equip (el desordre defensiu, les mans de mantega i les imprecisions puntuals) feien aparició, donant la impressió que els de Tarragona permetien recuperar-se als de Martorell. Per sort, els darrers minuts l’equip Voltor recuperava la concentració, gràcies a les transformacions d’en Martu i a una darrera marca de l’Eric, que deixava el marcador en el 12 a 40 final.

Així doncs, victòria amb regust agredolç (per no haver-se mantingut el domini durant els vuitanta minuts del partit), però victòria al cap i a la fi.

Han jugat com a titulars: Xavi R, Paco, Xavi S, Albert, Massi, Mati, Eric, Xavi B, Eloi, Martu, Jose, Jero, Lahuer, Gaite, Jaime. Com a suplents: Júnior, Luis, Arturo, Rocamora, Costana, Firmo, Santi i Jarillo.

Els de Tarragona reben la setmana que ve, a casa, al Cornellà, una perfecta oportunitat per continuar millorant i encadenar la segona victòria consecutiva.