.

Un tram de la vorera del carrer Pons d'Icart a tocar de la terrassa del Palau de Congressos

Un tram de la vorera del carrer Pons d'Icart a tocar de la terrassa del Palau de Congressos

L’estat de manteniment d’alguns carrers de la ciutat de Tarragona, especialment aquells que són bastant transitats, fa que calgui dur a terme actuacions urgents. El grup municipal de Convergència i Unió ha recollit la petició dels veïns del carrer Pons d’Icart que han de patir les conseqüències de l’estat de deteriorament de part d’aquest vial, i demana que s’iniciï quan abans una intervenció dels efectius de la Brigada per posar fi a la degradació que pateixen les voreres del carrer.

En el tram que va del carrer Unió fins la Baixada del Toro, les voreres són massa estretes i estan en molt mal estat, diuen. Aquesta situació, unida al fet que “en moltes parts les voreres no són del tot planes, pot provocar caigudes entre els vianants. A més, l’estretor de les voreres provoca entre els seus usuaris una situació d’inseguretat ciutadana per la proximitat entre el pas de motos o vehicles i les persones que transiten a peu”.

CiU considera urgent la millora del tram esmentat per “estalviar mals majors en un futur però sobretot per garantir la seguretat de les persones i una millor qualitat de vida de les mateixes”. La demanda de la intervenció ràpida al carrer Pons d’Icart s’ha fet arribar ja a l’equip de govern mitjançant un prec al darrer Plenari Municipal.