.

Imatges viralitzades de l’estat de brutícia en el qual es troba la plaça dels Infants del Barri del Port. Fotos: @dreamixp

La sensació de deixadesa de la part baixa de la ciutat, ratificada a través de les xarxes socials amb multitud d’imatges que certifiquen el mal estat de la recollida de la brossa, la insalubritat d’alguns espais i problemes d’inseguretat creixents on es barregen drogues i ocupacions il·legals d’immobles, ha fet que l’Associació de Veïns del Barri del Port hagi donat per acabat el marge d’actuació concedit a l’equip de govern i passi a l’acció.

La seva presidenta, Mari Carmen Puig, ha dibuixat un calendari de mobilitzacions que es podria iniciar tot just després de Santa Tecla. Des de l’entitat es creu haver deixat temps suficient al consistori per posar remei a les problemàtiques de la zona, i més després de la reunió mantinguda amb diversos regidors de govern a la seu de l’associació que es va traduir en una moció aprovada a plenari en la qual es plantejaven solucions que no sembla hagin acabat d’aplicar-se.