.

L’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau ha denunciat aquest divendres el robatori d’una de les carpes que s’havia desplegat de cara a la Festa del Soci prevista per aquest diumenge al solar de l’antic aparcament de camions. “Volem comunicar que ahir a la nit, (després d’estar tota la setmana preparant la festa) algun o alguns impresentables han entrat al recinte del pàrquing de camions i es van prendre el seu temps per desmuntar i endur-se una carpa que teníem instal·lada”, afirmen des de l’entitat. “Suposem que es la hauran portat a una parcel·la o per contra l’hauran robat per vendre-la”.

La carpa era amb el sostre blanc i mesures 3×9 metres i des de l’associació es demana ajut. “Si algú s’assabenta que venen una carpa que ens ho faci saber”, preguen recordant precisament que “aquest solar antigament fou un pàrquing de camions, els quals van acabar marxant pels continus robatoris de gasoil que patien a les nits”.

És una pena, i és lamentable, però no ens van a treure les ganes de seguir amb el nostre programa tal com teníem previst.

A partir d’ara haurem de contractar seguretat a les nits fins al dia de l’esdeveniment per poder evitar possibles robatoris.

Però si lamentar de nou la inseguretat que portem temps denunciant al nostre barri.