.

L'associació comercial s'ha presentat en presència dels regidors Xavier Tarrés i Alejandro Fernández. Foto: Joan Marc Salvat

L'associació comercial s'ha presentat en presència dels regidors Xavier Tarrés i Alejandro Fernández. Foto: Joan Marc Salvat

Setze negocis de la Vall de l’Arrabassa s’han unit per crear la primera associació comercial del barri. Amb l’objectiu que als veïns de la zona no els calgui sortir de casa seva per trobar el que necessiten, Juanan Fernández, president del ‘Centre Comercial Vall de l’Arrabassada’, ha justificat el naixement de l’entitat.

“Avui inaugurem l’associació d’aquest barri tan jove i tan maco, obert, jove, prop de la platja, amb aparcament gratuït i un nou parc per a la canalla… Volem crear sinèrgies amb tots els comerços perquè el barri tingui molta més vida, més qualitat de comerços i serveis”, ha explicat Fernández.

D’entrada, el Centre Comercial Vall de l’Arrabassada neix amb setze adherits però “volem que s’hi sumin els 35 comerços que hi ha al barri”, ha subratllat el president de l’associació. Fernández defensa la qualitat del comerç a la Vall de l’Arrabassada: “Tots som botigues locals, emprenedors d’aquí i la idea és que el petit comerç s’aproximi al barri oferint experiències perquè la persona que viu aquí no necessiti anar al centre”.

Malgrat que l’associació comercial acaba de néixer, ja s’estan preparant les primeres activitats: una jornada de ‘fora stocks’, night shopping, cinema a l’aire lliure, activitats per als nens, descomptes per a la gent del barri, i un llarg etcètera. La junta de l’entitat, presidida per Fernández, està formada per quatre representants més i ja ha iniciat converses tant amb l’Ajuntament, com el Nàstic, ITV i les grans superfícies locals per donar-se a conèixer.

L’aval de l’Ajuntament

La presentació en societat del Centre Comercial Vall de l’Arrabassada s’ha presentat amb el vist-i-plau del consistori tarragoní. D’entrada, amb les paraules del regidor Xavier Tarrés (PSC), qui ha aplaudit la iniciativa com a necessària “en un barri jove i amb moltes possibilitats”. Al seu torn, el portaveu del grup municipal del PP, Alejandro Fernández, ha destacat la qualitat dels comerços del barri com un tret distintiu que “no es troba a tots els barris de Tarragona”.

Joan Marc Salvat