.

.

TOTS 21

El comitè de vaga celebra que el Departament vulgui estudiar la viabilitat de la internalització del servei. Foto: Cedida

Els treballadors del 112 compareixeran a la comissió d’Interior del Parlament per exposar la seva problemàtica laboral que els ha portat a una vaga indefinida que ja fa més de dos mesos que dura. Segons ha informat el comitè de vaga del 112 en un comunicat, en la darrera reunió que van mantenir amb els responsables del servei de trucades d’emergències aquest dimecres, Interior té la voluntat de crear una comissió d’estudi que avaluï la viabilitat d’una internalització del 112. A l’hora, tal com ha apuntat el comitè de vaga, la nova licitació del servei inclourà una millora en el plus d’emergències que percep la plantilla, així com una actualització del l’IPC en els plusos propis del servei.

Segons els representants dels treballadors, Interior té la intenció d’incidir més en els aspectes formatius i psicosocials de la feina. Els empleats, per la seva banda, van reclamar la internalització i la creació d’un conveni propi.

ACN