.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu dels treballadors de l'IMSS Foto:Cedida

Foto d’arxiu dels treballadors de l’IMSS Foto:Cedida

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha anunciat que s’ha acordat amb el comitè d’empresa i amb els treballadors que aquests puguin acollir-se al procés de funcionariat que apareix en el conveni col·lectiu dels treballadors de l’IMSS de Tarragona.
Ballesteros ha donat pocs detalls més de l’acord, un acord on s’hi podran acollir voluntàriament i després d’un procés de selecció aquells treballadors de l’IMSS que ho vulguin.
L’alcalde ha deixat clar que “això no suposarà un augment ni de costos ni de personal per l’Ajuntament”. Cal recordar que el pla d’ajustament en el qual es troba l’Ajuntament no permet cap d’aquests dos tipus d’augments.
L’anunci l’ha fet Ballesteros sortint de la Junta de Portaveus i això ha molestat també a l’oposició que ha criticat durament que l’alcalde no hagués informat en aquesta Junta d’aquest acord que s’havia pres justa aquest matí.
Pau Ricomà (ERC) ha dit que no tenia massa sentit que la notícia la digui l’alcalde just sortir d’una Junta on n’ s’havia parlat “em sembla una falta de transparència i de fonaments democràtics extraordinaris”.
No només Ricomà ha criticat el moment en què s’ha fet l’anunci. El cap de l’oposició, Ruben Viñuales (C’s), ha fet cara de sorpresa i ha preguntat “i això quan ho ha dit”. Viñuales ha demanat que “que ens ho expliquin bé i ja ho comentarem, aquesta és una altra més. Al final tots som humans i t’empipes. Estem en una Junta de Portaveus i vosaltres m’heu d’informar que hi ha intenció de fer funcionaris al personal de l’IMSS”.
Des de la CUP, Laia Estrada ha parlat de malestar per no ser informats a la Junta on el tema principal era Inipro tema relacionat amb l’IMMS “per dir-ho suaument és lleig”.