.

.

TOTS 21

La companyia llança una iniciativa interna per a trobar alternatives innovadores a productes de policarbonat i poliuretà que acaben com a residus.

La companyia llança una iniciativa interna per a trobar alternatives innovadores a productes de policarbonat i poliuretà que acaben com a residus.

Després d’anunciar a l’inici de l’any la seva adhesió a la xarxa d’empreses ‘Alliance to End Plastic Waste‘ (AEPW), Covestro fa un pas més en el seu compromís amb el medi ambient a través d’una iniciativa interna, Litter Detectives, que convida a tots els seus empleats a actuar com a detectius d’escombraries per a identificar residus plàstics quotidians fabricats amb poliuretà i policarbonat que es troben en el medi ambient.

La companyia seleccionarà algunes de les propostes amb l’objectiu d’investigar alternatives innovadores per a aquests productes. Amb aquesta iniciativa, Covestro reforça la seva aposta per la sostenibilitat promovent accions internes perquè els seus treballadors s’involucrin en la cultura corporativa de la companyia de lluita contra els residus plàstics, contribuint així a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Tots els empleats poden fer la seva contribució

La iniciativa Litter Detectives fomenta que tots els empleats de la companyia actuïn identificant i documentant els residus de plàstic que trobin en el seu entorn i que puguin ser rellevants per a Covestro a través d’un portal web intern. Els empleats podran discutir i debatre les seves troballes fins a l’11 d’octubre i després votar les propostes inicials de solucions que es duran a terme perquè els residus no tornin a entrar en el medi ambient.

Com cofundador i membre de l’AEPW, l’empresa es compromet a invertir en l’eliminació adequada dels residus plàstics a través de la innovació, el desenvolupament d’infraestructures, l’educació, la col·laboració i la neteja.