.

Imatge de la delegació reusenca. Foto: Cedida

El 2021 ha acabat amb molt bons resultats pels tenistes juvenils del Club Tennis Reus Monterols. El passat mes de desembre es va disputar el Màster Català Circuit Juvenil d’Oberts Head a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a la Vall d’Hebron. Un campionat en el qual només participen les millors raquetes de les quatre províncies del Circuit Head de tennis d’hivern.

Amb un total de 16 participants per categoria, en la primera ronda hi havia 32 jugadors/es del Club Tennis Reus Monterols participant en les diferents categories. Nou d’ells es van classificar per disputar les semifinals: Aina Miralles, Roger Pàmies, Arnau Valls, Carla Muro, Lucia Pérez, Sergi Bonet, Marta Català, Alejandro Marco i Pol Borrell. A més, tres jugadors van aconseguir arribar a la final:

Pol Borrell va quedar campió de la categoria Benjamí Masculí després de remuntar dotze punts de partit en contra. El resultat final va ser de 0-4 5-4 10-6.

Carla Muro es va proclamar campiona de la categoria Cadet Femení en un partit molt complet amb el resultat de 6-4 6-4.

Aina Miralles va lluitar fins al final en un partit molt intens davant d’una gran rival, el resultat final va ser de 6-4 4-6 0-6 en contra, assolint el títol de sots campiona.