TOTS 21

Imatge de la roda de premsa d’aquest matí. Foto: David Oliete

El Teatre Tarragona reobre les seves portes per oferir la nova temporada de Tardor 2020. Aquest matí l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat la programació, amb 14 espectacles de primer nivell que s’allarguen fins al finals de desembre i una programació familiar estable, que es durà a terme el tercer diumenge de cada mes i que porta noms tan interessants com El Monstre de Colors o el Pot Petit.

A partir de la setmana vinent podrem escollir música, gràcies als dos concerts de l’Orquestra Camera Musicae l’un de Rakhmàninov 2 més la 4a de Brahms i al novembre La Tràgica de Schubert i el concert per a violí de Beethoven. Un tercer concert al desembre combinarà peces clàssiques amb humor de la mà de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

També es podrà gaudir de la màgia de Nuel Galan amb el seu espectacle a través de les noves tecnologies, Hidden; humor amb Juan Carlos Ortega i Fernando Cayo; 24 hores de la vida d’una dona amb Sílvia Marsó, més comèdia amb la reprogramació de Joan Pera fent de Pare de la Núvia en dues sessions; una producció de la Sala Trono i el Festival Grec de Barcelona amb Merè Arànega, Sandra Monclús, Albert Pérez i Joan Negrié i sota el títol d’Els gossos, que de ben segur serà imperdible.

El segell tarragoní continuarà amb la tragèdia amb una trilogia experimental de William Shakespeare que proposa Marc Chornet i el seu Projecte Ingenu, tres oportunitats per gaudir del clàssic anglès: Vaig ser pròsper, Romeu i Julieta i Hamlet.

Per tancar la temporada de tardor tindrem La Gavina de Txékhov dirigida per Àlex Rigola i el ja tradicional Trencanous d’Artemis Dansa.

La  novetat del nou cicle Petit Tarragona

La novetat d’aquesta tardor i que s’allargarà fins a finals de maig de l’any vinent, es el nou cicle Petit Tarragona. El teatre per a tota la família irromp amb força portant a la ciutat espectacles premiats i venerats per al públic més exigent: els nens i nenes. La primera proposta serà el nou espectacle de format teatral d’El Pot Petit, que està programat, com tots els espectacles d’aquest cicle, el tercer diumenge de cada mes, al migdia. El seguirà El Monstre de Colors de la cia. Tutatis  fent realitat aquest entranyable personatge de les emocions i ja de cara al 2021 podrem veure l’Alícia al país de les meravelles, La nena dels pardals, Desperta bruixeta, Kl’aa la teva cançó i Laika, que properament concretarem en dates i venta d’entrades.

Programació que es complementa amb la Mostra de Teatre Jove i el REC

Aquesta programació es complementarà, a més, amb la Mostra de Teatre Jove, els dimarts de Joventuts Musicals, la Nit dels Premis Literaris i el Festival REC del 2 al 8 de desembre també al Teatre Tarragona, així com la programació especial de Nadal; i per tant oferirà als tarragonins i tarragonines «una programació cultural prou complerta que suposa un nou repte després de l’èxit d’aquest estiu, sempre seguint totes les mesures de seguretat establertes per la pandèmia», segons Ricomà. Ara per ara, l’aforament del Teatre serà del 50% i es preveurà la presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i entrades i sortides esglaonades, com ja s’ha anat fent fins ara. «Estem fent tots els possibles per oferir el millor teatre a la ciutat», ha comentat l’alcalde. 

La venda d’entrades:  

  • A partir del dia 14 d’octubre a les 11 h
  • Horari de taquilles: de dimecres a divendres, d’11 a 13 h i dijous i divendres, de 17 a 19 h
  • Per internet: www.tarracoticket.cat (a partir del 14 d’octubre, espectacle Juan Carlos Ortega ja està a la venda)

Redacció