.

La Stromboli Jazz Band

La Stromboli Jazz Band

Durant tot el cap de setmana, del 11 al 13 de juliol, tindrà lloc la Fira del cava, vi i cervesa artesana a Prades. Es podran degustar comprant tiquets de degustació.

De la Font Renaixentista també sortirà cava durant tot el dia i s’en podrà beure. Tot això i molt més acompanyat d’actuacions musicals i ball.

El grup del Camp de Tarragona, Stromboli Jazz Band, hi participarà el proper 12 de juliol, amenitzant la fira al vespre i oferint un concert a les 22h. Stromboli Jazz Band és un grup de jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenen una àmplia formació i experiència en aquest àmbit.
Està format per: Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; Raül Cid, al trombó i a la veu, Josué García, a la trompeta i Sergi Cabrera a la bateria.
Des de la seva presentació, al febrer de 2012, han realitzat més 120 d’actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Han participat, entre d’altres, al Festival Jazz a l’Estudi i al Festival Creart de Tarragona, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, Nit als Museus, i al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de Sant Sebastián.