TOTS 21

Cues a les oficines del Nàstic. Fot:Tomas Cremades

Cues a les oficines del Nàstic. Fot:Tomas Cremades

Llargues cues en el primer dels dos dies que els socis del Nàstic tenen per demanar entrades per anar a Osca aquest cap de setmana.

Els socis granes ja han demanat 1108 entrades per acompanyar a l’equip al partit d’anada de la promoció d’ascens a segona A.

El club disposa només de 200 entrades pels socis i per tant a un quart de nou del vespre d’aquest dijous es farà un sorteig entre totes les demandes que s’hagin apuntat per saber qui són els 200 afortunats que podran veure en directe el partit aquest diumenge a les sis de la tarda a l’estadi de l’Alcoraz.

El club té també 55 entrades reservades per algunes penyes i 50 per compromisos propis que faran que 305 persones animin al Nàstic a Osca.

D’altra banda els socis del Nàstic també ja han començat a retirar les seves localitats pel partit de tornada del diumenge 31 de maig.

Els abonats tenen entrada gratuïta però han de presentar el carnet de soci per retirar la seva entrada, ja que queden anul·lats els abonaments i acreditacions per aquest partit davant de la SD Huesca.