.

.

TOTS 21

Els Reis Mags es van desplaçar a les cases dels nens i nenes de Creixell per repartir els regals personalment. Foto: Cedida

Abans de començar la Cavalcada de Reis de Creixell 2020 el seu recorregut pel nucli històric de la Vila, els Reis Mags van visitar els dos centres geriàtrics del Creixell (la residència l’Ermita i la llar d’avis Mar i Sol) .

Els tres Reis Mags anàven dalt de tres magnífics cavalls. Els acompanyàven el Patge Reial, els patges ajudants, els voluntaris de Protecció Civl, la Policia Local, la Batucada Els Engrescats, i tot un espectacle de figures lluminoses molt espectaculars
Els nens i nenes de la Vila s’afanyàven a recollir grapats de caramels. Després de fer un recorregut pel nucli històric repartint molts caramels, vàren anar cap a la plaça del Mirador i també a l’església.

Un any més la Cavalcada de Reis de Creixell ha complert amb la tradició secular d’anar a fer l’Adoració al Nen Jesús a l’església de Sant Jaume de Creixell. Han estat rebuts a l’entrada per Mossén Joan Brulles, rector de Creixell. Ha estat un acte senzill però molt emotiu on els Reis Mags han fet l’adoració de la imatge del Nen Jesús i han rebut l’aplaudiment del nombrós públic que omplia l’església parroquial de Sant Jaume de Creixell.

Després de l’església la Cavalcada de Reis 2020 va acabar a la plaça del Mirador. Allà, l’alcalde de Creixell Jordi Llopart, va donar les claus de Creixell al Rei Negre per tal que SSMM podéssin entrar a totes les cases de la Vila. També es va fer un castell de focs per part de la pirotècnia Igual. Els nens i nenes van poder donar les cartes als Reis personalment i fer-se fotos amb diferents personatges com ara Woody, o Mister Potato.

Finalment, i també seguint una antiga tradició creixellenca que encara es manté avui dia, els Reis Mags un any més també es van desplaçar a les cases dels nens i nenes de Creixell per repartir els regals personalment.