.

.

TOTS 21

Una imatge dels Power Women Games. Foto: Cedida

Una imatge dels Power Women Games. Foto: Cedida

La majoria de les dones que han participat en els primers Power Women Games no són esportistes habituals. Són estudiants, treballadores i mares, però han fet una demostració impagable i imparable d’empoderament, d’esperit rankinger. L’esdeveniment ha estat tot un espectacle esportiu, corporatiu i trencador. Les participants han estat dones pioneres que han competit fins al darrer segon, ho han donat tot i han portat l’esport corporatiu a la seva màxima expressió. En aquesta primera edició, celebrada a Cambrils, les noies de Cubofit es van alçar amb la Rosa d’Acer, el trofeu que les acredita com a campiones. Així i tot, el més important va ser el bon ambient que es va viure a cadascuna de les cinc disciplines.

Les participants van haver d’afinar la seva punteria des de primera hora del matí amb el tir amb arc, dut a terme en el Cub Sports Centre. Les noies d’INEFC Barcelona es van endur la primera medalla d’or de la competició amb 21 dianes. Tot seguit, l’acció es va desplaçar a la plaça de l’Ajuntament, on va tenir lloc una cursa de relleus molt ajustada. El conjunt de Cubofit es va pujar a la part més alta del podi per tan sols un segon de diferència.

Ja a la tarda, l’equip de Salut i Treball Verd feia gala de la seva punteria cap a cistella guanyant el concurs de bàsquet amb 15 encerts. A continuació, les participants es van posar el banyador per a la cursa de natació amb suport. El millor temps va ser per a les noies d’INEFC Barcelona, que tornaven a apropar-se a les líders generals, Cubofit, amb tan sols una prova pendent de disputar-se.

Es tractava d’una de les disciplines estrella de tots els Ranking Games, el sogatira, un esport que va tornar a sorprendre. I és que cap dels dos primers conjunts de la classificació general va aconseguir estar entre els quatre primers d’aquesta prova. En aquest cas, les gladiadores de l’equip de Guàrdia Civil es van alçar amb l’or. Els resultats deixaven a Cubofit com a guanyadores d’aquests primer Power Women Games, un esdeveniment on el més important va ser el companyonia i esportivitat mostrat per totes les participants.

L’èxit d’aquesta primera edició, organitzada per Ranking Games amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils, deixa la porta oberta a què la iniciativa tingui continuïtat el pròxim any, sempre amb l’objectiu de posar a les dones en el primer pla de l’esport corporatiu català. 

Sobre els Ranking Games
Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca.

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment.

En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.