.

.

TOTS 21

La consellera d’Esports, María José López, i el gerent del PMET, Ramon Cuadrat, durant la presentació de la Mitja Marató. Foto: Ajuntament

La validació per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de la implantació del certificat Covid a gimnasos, restaurants i residències a petició del govern de la Generalitat comença a tenir derivades. L’ajuntament de Tarragona ha confirmat aquest matí a Tots21 que, de cara a la 30a edició de la Mitja Marató ‘Ciutat de Tarragona’ que es disputarà aquest diumenge, des del Patronat Municipal d’Esports es demanarà als participants la presentació del certificat per poder-hi participar. A hores d’ara hi han inscrits prop de 1.600 corredors.

Els organitzadors de la prova, és a dir, l’ajuntament, van així un pas per davant de les exigències de l’executiu català perquè cal tenir en compte que la marató és a cel obert i no pas en recinte tancat.

 

El Reus Deportiu ha informat, aquest divendres, que per accedir a les sales i els gimnasos de les seves instal·lacions, al carrer d’Antoni Gaudí, caldrà mostrar el passaport covid. El club roig-i-negre ofereix altres possibilitats per accedir al recinte, tals com la presentació d’una prova PCR negativa feta en les últimes 42, o d’un test d’antígens negatiu (en les anteriors 48 hores). Els menors de 12 anys n’estan exonerats.

Per accedir als pavellons i a les piscines de l’entitat, però, no caldrà mostrar ni el certificat covid, ni el de la PCR ni el del test d’antígens.

Redacció