.

.

TOTS 21

Un grup de recreadors, aquests dies a Casa Bofarull. Foto: Francesc Sech

El cap de setmana del 6 i 7 de novembre i dins dels actes programats en les I Jornades modernistes Els Pallaresos 1900 el poble dels Pallaresos viatjarà en el temps i es transportarà a l’any 1918, un any carregat d’esdeveniments com la col·locació de l’àngel penell a la torre de la Casa Bofarull, obra de Jujol, el final de la 1a Guerra Mundial o l’any de la grip espanyola.

Més de 60 recreadors dels grups de recreació històrica modernista més importants de Catalunya com els Retrofuturistes Nautilus, els Chamaleons Gang i el Grup Duellum, així com un nombrós grup de veïns i veïnes del poble i voltants, faran possible reviure aquell període del poble i del nostre país.

Les Jornades van arrencar el 30 de setembre amb un seguit de conferències a Casa Jujol que estan sent acompanades per l’èxit de públic. La darrera de les cinc conferències programades serà el dia 27 d’octubre i anirà a càrrec de Josep Maria Buqueras, expert en Jujol i Gaudí. El plat fort arribarà el cap de setmana del 5, 6 i 7 de novembre amb la localitat volcada amb el recreadors i nombroses activitats que s’hi faran.

Tots21 és diari oficial de les Jornades Modernistes.

 

Una dama, a l’interior de Casa Bofarull. Foto: Francesc Sech

Un clàssic pianista. Foto: Francesc Sech

Dos recreadors, sota l’àngel-penell de Casa Bofarull. Foto: Francesc Sech