.

.

TOTS 21

L’acte de lliurament dels reconeixements ha tingut lloc aquest matí a Cal

L’acte de lliurament dels reconeixements ha tingut lloc aquest matí a Cal

La platja dels Muntanyans del municipi Torredembarra i la platja del Canyadell, que comparteixen els municipis de Torredembarra i Altafulla, han rebut aquest matí els distintius de Platges Verges, uns guardons que atorga l’entitat Ecologistes en Acció tot valorant i reconeixent, des del punt de vista ecològic i de preservació del medi, els esforços de municipis i entitats per mantenir les platges lluny de la massificació i alteració, tant urbanística com humana, del seu entorn natural.

L’acte de lliurament dels reconeixements ha tingut lloc aquest matí a Cal Bofill. Altres municipis que han rebut la distinció de Platges Verges han estat: Altafulla, Deltebre, Tarragona, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, Amposta, Creixell, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar i Viladecans.

Enguany ha estat la desena edició del Platges Verges. Els anys 2011, 2012 i 2014 es va lliurar el guardó a la platja dels Muntanyans i des de 2015, a Muntanyans i Canyadell. La Regidoria de Sostenibilitat ha estat l’encarregada de presentar la candidatura a Ecologistes en Acció.