.

.

TOTS 21

Els treballs de la zona de motor han començat aquesta setmana. Foto: Cedida

Els treballs de la zona de motor han començat aquesta setmana. Foto: Cedida

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una nova àrea de motor a Constantí. Concretament, els terrenys on s’ubicarà aquesta nova zona esportiva es troben a la part nord-oest del Polígon Industrial, just al darrera de l’estació de mercaderies d’ADIF, una zona coneguda com el “Mas de Porta”. L’àmbit del projecte té una superfície aproximada de 89.025 m2, dels quals l’àrea de motor només ocuparà uns 41.300 m2 d’aquesta superfície.

La nova àrea de motor s'ubicarà al Mas de Porta. Foto: Cedida

La nova àrea de motor s’ubicarà al Mas de Porta. Foto: Cedida

L’any passat, l’Ajuntament de Constantí i el Club Esportiu de Motociclisme de Constantí signaven un conveni de col·laboració per a la concessió a l’entitat esportiva d’aquesta instal·lació per tal de poder desenvolupar les seves activitats. Aquesta nova àrea de motor constarà de diversos circuits amb diferents característiques per poder formar els joves pilots en modalitats diverses del motociclisme, així com dels seus elements accessoris. La durada del conveni de col·laboració amb el Club Esportiu de Motociclisme, i per tant, de la concessió serà de 15 anys des de la data de signatura, sent prorrogable per dues pròrrogues successives de 5 anys.

El Club Esportiu de Motociclisme és una entitat esportiva que es va crear l’any 2014 com una escola de pilots, amb un component formatiu i d’aprenentatge per als nens i nenes que volen iniciar-se en la pràctica del motociclisme. Actualment compta amb una quinzena d’alumnes amb edats que van des dels 3 anys.

A banda de l’ús per part del Club Esportiu de Motociclisme, des del Moto Club Constantí també es farà ús d’aquesta nova àrea de motor per tal d’organitzar campionats i competicions.