TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una patrulla dels Mossos.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquest divendres al migdia que l’home mort hores després d’una discussió a Creixell va morir per causes naturals. Així ho revela l’autòpsia al cos, que descarta signes de violència o criminalitat i, per tant, no va ser víctima d’un homicidi, una de les hipòtesis que en un primer moment s’ha tingut en compte.

Els Mossos havien obert una investigació arran la mort d’aquesta persona, que s’havia vist implicada en una forta discussió davant un bar de l’avinguda de Navarra aquest dijous a la tarda. Fonts de la Policia Local asseguraven que la informació recollida dels testimonis que eren al bar és minsa i contradictòria, mentre que les càmeres de seguretat tampoc aportarien res ja que enfocaven cap a l’interior de l’establiment. La baralla s’hauria pogut originar per una discussió entre una parella.

L’home finalment va requerir d’assistència mèdica. Va ser atès amb una ambulància i hores més tard, de matinada, va morir a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Davant el resultat de l’autòpsia el cos policial tancarà la investigació.

ACN