.

.

TOTS 21

El cadàver estava embolcallat amb bosses d’escombraries en una zona boscosa pròxima a uns vivers pròxims a l’autovia A-7. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona investiguen la mort d’una persona localitzada avui a Mont-roig del Camp (Baix Camp).

Al voltant de les 10.20 hores d’aquest matí, uns caçadors han trobat en una zona boscosa del municipi, pròxima a uns vivers pròxims a l’autovia A-7, el cadàver d’una persona en avançat estat de descomposició. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cas està sota secret de sumari.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi principal que es tractaria de la víctima d’un homicidi, segons han precisat a l’ACN fonts pròximes al cas. El cadàver ha aparegut sencer i embolcallat amb bosses d’escombraries. Tot i això, i atès el molt avançat estat de descomposició que presentava, no ha estat possible, de moment, determinar si es tracta d’un home o d’una dona així com tampoc la seva edat aproximada. L’autòpsia, que està prevista per aquest dijous, podria revelar noves dades sobre la identitat del cos.