.

.

TOTS 21

Al propietari se l’ha denunciat administrativament per incomplir amb la llicència d’activitat i també per vendre roba falsificada. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou – Vila-seca, conjuntament amb agents de la Policia Local de Salou, van inspeccionar ahir al matí un establiment amb llicència d’herbolari on s’estava venent substàncies vegetals amb cànnabis.

L’objectiu de la inspecció era per una banda comprovar si disposava de llicència, assegurança i documentació de l’activitat, i per l’altra, comprovar si les substàncies que venia eren legals.

Els agents de policia científica van fer les proves amb els reactius químics a les substàncies que hi havia al local i van recollir 11 mostres que en tots els casos van donar positiu per drogues.

Aquestes proves són indiciàries i s’haurà de corroborar la il·legalitat de les substàncies a través de les proves al laboratori que determinaran si el principi actiu o percentatge de THC està per sobre del permès.

A més, els agents van comissar un total de 70 peces de roba falsificada de primeres marques motiu pel qual van denunciar administrativament el propietari per un delicte contra la propietat industrial.

Els agents de la Policia Local de Salou van aixecar una acta de la inspecció efectuada per incomplir amb la llicència.

Redacció