TOTS 21

Una parulla dels Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de  Tarragona van detenir el passat 4 d’octubre un home de 31 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Tarragona (Tarragonès), com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació el passat 13 de setembre arran de la denúncia d’un home que manifestava que li havien carregat a la targeta de crèdit 2.544 euros sense el seu consentiment. Acte seguit a la denúncia, els investigadors van comprovar que el dia 12 s’havien efectuat sis càrrecs a la targeta de crèdit des d’un mateix datàfon d’un establiment ubicat a Mont-roig del Camp (Baix Camp).

Davant d’aquests fets, els agents van fer comprovacions policials i van esbrinar que el propi denunciant havia simulat la pèrdua de la targeta i havia realitzat sis càrrecs en el mateix establiment. Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir el 4 d’octubre el denunciant per haver simulat la pèrdua de la targeta de crèdit i els càrrecs posteriors.

El detingut va declarar en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.