TOTS 21

La col·laboració de la Policia Local va ser clau per identificar i detenir els autors del robatori

La col·laboració de la Policia Local va ser clau per identificar i detenir els autors del robatori

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Tarragona van detenir el passat 18 de juliol un home i una dona, de 25 i 19 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Barberà del Vallès (Vallès Occidental), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van tenir lloc la matinada del 17 de juliol, pels volts de les 03.50 hores, quan els propietaris d’una casa, que estaven dormint, van escoltar uns sorolls a l’habitació. Tot seguit, van sorprendre un home regirant els calaixos de la tauleta de nit i que, al ser sorprès, va fugir ràpidament.

Acte seguit, un dels propietaris va visualitzar com hi havia una dona i un altre home en actitud d’espera davant de la casa i que, minuts després, juntament amb el lladre fugien direcció un càmping proper.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que, gràcies a unes identificacions de la Policia Local de Creixell del 16 de juliol, va permetre detenir els autors del robatori.

La investigació continua oberta i no es descarta que els autors puguin estar relacionats amb altres fets delictius de la zona.

Els detinguts van passar el 20 de juliol a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.