.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una patrulla de mossos.

 

Amb els dos detinguts ahir ja són quatre els homes arrestats aquesta setmana per venda de droga al detall detectats en el dispositiu de prevenció a la zona d’oci

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir ahir, pels volts de les 20.30 hores, dos homes de 32 i 41 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc a l’avinguda Carles Buïgas de Salou on els mossos de forma continuada porten a terme serveis de prevenció de furts, robatoris i tràfic de droga al detall. Una de les patrulles que, no uniformada, participava del dispositiu va veure dos homes que s’adreçaven als turistes que passejaven pel carrer.

Els mossos van poder observar com un dels individus mantenia una conversa amb dos turistes i tot seguit els indicava que anessin en direcció a l’altre home. Llavors, el segon sospitós va acompanyar els turistes fins a un parc on van entrar junts. Minuts més tard els dos turismes van sortir del parc i van marxar del lloc.

Els mossos van interceptar els dos turistes i van comprovar que acabaven de comprar una bossa de marihuana i una dosi de cocaïna. Ràpidament, els agents van dirigir-se de nou a l’avinguda Carles Buïgas, van localitzar els dos traficants  i els van detenir.

En l’escorcoll als dos homes els van trobar una altra bossa de marihuana i 85 euros en efectiu. Per aquest motiu, els mossos els van detenir per un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els dos detinguts, que acumulen una quarantena d’antecedents policials, passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Quatre arrestats en una setmana per tràfic de drogues al detall

Les dues detencions d’ahir són el resultat del dispositiu de prevenció que els mossos d’esquadra fan a la zona d’oci de Salou. De fet, durant aquesta setmana s’han detingut dues persones més pels mateixos motius.

Dilluns, els mossos van enxampar un home de 45 anys que acabava de vendre mig gram de cocaïna a una parella de turistes. Els agents van aturar els compradors i els van intervenir la droga. Tot seguit, van detenir el venedor el qual portava al damunt 90 euros en bitllets fraccionats.

També dins d’aquest dispositiu de prevenció, els mossos van detenir dimarts un altre home, de 42 anys, a qui van enxampar in fraganti venen una bossa de marihuana  a una turista.

En l’escorcoll els homes li van trobar diverses bosses de marihuana, una dosi de cocaïna, a més de 75 euros en efectiu.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial dimecres i van quedar en llibertat amb càrrecs.

El total de droga intervinguda en les quatre detencions d’aquesta setmana ha estat de 14 grams de marihuana i 2 grams de cocaïna.

Redacció