.

.

TOTS 21

Imatge dels aldarulls que van provocar els manters a Salou a l'estiu

Imatge dels aldarulls que van provocar els manters a Salou a l’estiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a la tarda unes altres cinc persones per la seva presumpta participació en els aldarulls violents registrats el passat 11 d’agost al municipi de Salou. Les cinc persones, de nacionalitat senegalesa i veïnes de Salou, van ser detingudes pels presumptes delictes de desordres públics i de danys. Amb aquestes detencions d’ahir ja són 11 els detinguts implicats en aquests incidents. Les primeres detencions es van realitzar el passat 2 de setembre, també a Salou.

Ha hagut de passar més d’un mes perquè els Mossos tornin a actuar, un cop pacificat el cas i un cop arxivada l’actuació policial arran de la mort d’un manter que traficava amb grans quantitats de roba il·legal.

A la primera persona detinguda, una dona de 22 anys, se l’imputa el delicte de desordres públics. Va arrosegar contenidors per barrar el pas dels vehicles policials i dificultar l’actuació de la policia en el context dels aldarulls. Al segon dels detinguts, un home de 27 anys, se l’imputa un delicte de desordres públics consistent en obstaculitzar les vies del tren i el llançament de pedres i pals contra els agents actuants amb el resultat d’un efectiu policial lesionat. Al tercer, un home de 28 anys, se l’imputa un delicte de desordres públics per obstaculitzar les vies del tren i efectuar llançaments de pedres i pals als agents actuants en el context dels aldarulls. Al quart detingut, un home de 30 anys, se l’imputa un delicte de desordres públics per llançar objectes contundents contra vehicles policials. I al cinquè detingut, un home de 33 anys, se l’imputa un delicte de desordres públics i un altre de danys efectuat contra vehicles policials.

Els cinc detinguts van ser traslladats a dependències policials i està previst que, a partir de dissabte, passin a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.