.

Els Mossos busquen l'atracador des de dimarts

Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest dimarts va atracar dos bancs a la ciutat de Tarragona vestit amb una bata de metge.

Segons informen avui diversos rotatius, després del robatori es va dirigir a una cafeteria propera i es va asseure en una taula per prendre una cervesa. Una dona de la zona que ell coneixia li va demanar un taxi per portar-lo a l’estació de trens.

Els fets van tenir lloc ahir tot i que el dia abans l’home va sostreure una bata blanca de metge a l’hospital Joan XXIII. Aquest dimarts, el primer dels dos assalts, que va cometre amb mitja hora de diferència, ca tenir lloc a la sucursal que La Caixa té a la plaça de les Corts Catalanes. Va amenaçar un dels empleats amb un ganivet però no va aconseguir endur-se res.

L’altre robatori va ser també en una sucursal de La Caixa, en aquest cas la que hi ha a l’avinguda Vidal i Barraquer i que fa cantonada amb Pau Claris. D’allà, l’home es va endur uns 1.000 euros després, també, d’amenaçar els treballadors. Posteriorment, es va desplaçar a una cafeteria del carrer Joan Baptista Plana i es va demanar un ‘xampú’.

La policia va perdre la seva pista a l’estació de Renfe però els Mossos confien en poder-lo identificar en les properes hores.