.

.

TOTS 21

Els bombers apagant el foc i estat en el qual ha quedat el vehicloe policial. Fotos: TGNLegends

Els Mossos d’Esquadra cerquen els tres homes que aquest dilluns a la nit van cremar un cotxe de la Policia Local de Valls, aparcat davant de les dependències policials. L’alcaldessa del municipi, Dolors Farré, ha explicat que es tracta de delinqüents reincidents que els cossos policials ja tenen identificats. “Volem un reforç immediat i estructurat del cos dels Mossos, estem preocupats per la situació que estem vivint”, ha afirmat aquest dimarts. Amb tot, la batllessa ha llençat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania perquè assegura que estan treballant per revertir la situació. L’equip de govern ja ha demanat una reunió amb la delegada del Govern per trobar-hi una solució.

Els fets delictius s’han incrementat al barri Antic de Valls en les darreres setmanes amb robatoris i baralles, especialment a la zona del Portal Nou. Davant d’aquesta problemàtica i arran de la crema del vehicle policial d’anit, Farré ha demanat una reunió amb la delegada del Govern, Teresa Pallarès, i amb els responsables dels Mossos d’Esquadra per abordar la situació. “El dia 16 – d’agost- ja ens vam reunir amb Mossos per reforçar la vigilància al centre històric, i amb més intensitat a la zona del Portal Nou, per altra banda, davant d’altres fets delictius que hi ha hagut, hem identificat les persones que els estan comenten, són delinqüents reincidents”, ha remarcat.

Pel que fa al dispositiu per detenir els autors de la crema del cotxe policial, l’alcaldessa ha explicat que estan en contacte “permanent” amb les comissaries més pròximes- Reus, Montblanc i la de les Borges- per localitzar-los. “Tenim identificats els tres homes, ahir se’ls va perseguir i van anar cap a Vila-rodona, on es van posar per un descampat i allí es van perdre”, ha detallat. “Esperem detenir-los en les pròximes hores”, ha afegit.

A la vegada, Farré ha assenyalat que aquest mes de setembre es cobriran quatre places vacants de la Policia Local, fet que permetrà tenir 35 agents en plantilla, cobrint la seva totalitat. A més, també ha destacat que treballen en totes les vessants per reduir l’escalada de la delinqüència a la localitat, des de l’ocupació de pisos a l’àmbit social.

Més informació: La persecució contradirecció d’un cotxe a Valls fa disparar les alarmes a l’ajuntament

ACN