.

.

TOTS 21

Un moment de la presentació del Festival

L’Associació Internacional Piano-First organitza la setena edició del Vila-seca Music Festival en col·laboració amb la Fundació Auditori Josep Carreras de Vila-seca i de la Diputació de Tarragona.

Recitals i classes magistrals impartides per pianistes i pedagogs de gran renom internacional configuren el programa d’aquest festival, que tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca entre els dies 8 i 15 de juliol.

La Diputació de Tarragona dóna suport a aquest esdeveniment, que representa una oportunitat immillorable tant per als professionals de la música com per als amants d’aquest art. Així s’ha posat de manifest durant la roda de premsa celebrada aquesta tarda a l’Auditori Josep Carreras, on han pres part el president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep Maria Pujals; el president de l’Associació Internacional Piano First, Pierre Réach i el director del Conservatori de Música de Vila-seca, Josep Solórzano.

El festival comptarà amb la participació d’Edith Fischer, Jura Margulis, Jean-Marc Luisada, Pierre Réach, Geoffrey Douglas Madge, Karst de Jong, Chenxi Li, Marcel Baudet i Juan Lago, els quals oferiran diversos concerts i classes magistrals.

Pierre Réach, president de l’Associació Internacional Piano-First, ha destacat que la particularitat d’aquest festival és l’oportunitat que tenen els joves inscrits de treballar amb molts professors de renom a les masterclasses. A més “aquest Conservatori i Auditori té unes condicions molt positives per fer el festival” ha explicat Réach.

Per la seva banda, Josep Maria Pujals, president de la Fundació Auditori Josep Carreras, s’ha referit a les masterclasses dirigides a alumnes júnior com “un estímul per aquells joves que encara cursen grau mitjà”, i les masterclasses pels adults, que representen “el pas previ a la professionalització que els ajuda a definir el seu futur”.

El programa de concerts és el següent:

Concerts del Vila-seca Music Festival 2017

Dissabte 8 de juliol, 21.00h
Concert amb Edith Fischer
Repertori de Beethoven, Schumann, Debussy i Ravel

Diumenge 9 de juliol, 21.00h
Concert amb Geoffrey Douglas Madge
Repertori de Bach-Bussoni, Schumann-Liszt, Madge i Busoni

Dilluns 10 de juliol, 21.00 h
Concert amb Jura Margulis
Amb repertori de Scarlati, Scriabin i Brahms

Dimecres 12 de juliol, 21:00h
Nit de festa del piano amb Karst de Jong, Juan Lago, Marcel Baudet, Chenxi Li i Pierre Réach

Dijous 13 de juliol, 21.00 h
Concert amb Jean-Marc Luisada
Amb repertori de Mozart, Schubert i Chopin