.

.

TOTS 21

Demà 22 de novembre s’encendran els llums de la campanya de Nadal als mercats Central i de Torreforta

Demà 22 de novembre s’encendran els llums de la campanya de Nadal als mercats Central i de Torreforta

Amb motiu de les festes nadalenques, l’empresa municipal de mercats, Espimsa,  ha organitzat una sèrie d’activitats de dinamització. El conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal, ha manifestat en roda de premsa:  “sempre hem dit que volíem que als mercats passessin coses i així serà aquest Nadal, tant al Central com al de Torreforta. Tindrem cantades de nadales, actuacions musicals a la plaça Corsini, tastos de vins, molts sortejos, i fins i tot serem el punt d’entrega de dorsals de la cursa Sant Silvestre, a més de col·laborar amb la Gran Recapte”.

A continuació, exposem el programa.

Inici de la campanya de Nadal: dijous 22 novembre

Aquest any, el Mercat de Torreforta i el Mercat Central es donaran la mà per iniciar la campanya de Nadal a través del simbòlic acte de l’encesa de llums.

La festa començarà a les 18h a Torreforta. Els nens i nenes del Consell Municipal d’Infants faran la lectura d’un Manifest pels drets dels Infants i,  a continuació,  seran els encarregats d’encendre els llums del Mercat municipal. Després, es desplaçaran al Mercat Central on també llegiran el Manifest i encendran els llums de l’edifici modernista, a les 19 hores.

A les 20h, els infants procediran a l’encesa de l’espectacular avet situat a la plaça Corsini, que finalitzades les festes de Nadal es traslladarà a una planta de reciclatge.

Horaris:

18h Encesa de llums al Mercat de Torreforta.

19h Encesa de llums a l’interior del Mercat.

20h Encesa de l’arbre de Plaça Corsini.

Fires

Fira de l’Oli: 29 –1 desembre

Fira de Nadal: 29 novembre – 24 desembre.

Fira de l’Artesania: 6 desembre – 6 de gener.

Gran Recapte

         Col·laboració amb la campanya Gran Recapte del Banc d’Aliments com a punt de recollida durant tot el cap de setmana,  22 i 23 de novembre, al Mercat Central.

Sortejos    

Torreforta: cada dissabte al matí durant 5 setmanes se sortejaran un total de 26 cistelles de productes del mercat.

Mercat Central: Més de 3.000 vals de compra i 3.000 premis com viatges per conèixer mercats famosos. El primer sorteig començarà el 4 de desembre.

Actuacions / Nadales

14 de desembre: actuació del Cor Xera.

18 de desembre: 18ª edició de la cantada de nadales. Diferents escoles de Tarragona s’acostaran a la plaça Corsini per fer un recital de Nadales.

Campanya Fundació Estela

Els paradistes del Mercat Central se sumen a la campanya de Nadal de la Via T i la Fundació Estela, lluint a les seves parades un arbre realitzat pels alumnes i usuaris del centre.

Tastos de vins

         Fruit dels convenis de col·laboració amb la DO Tarragona, durant les setmanes de Nadal s’organitzaran 4 tastos-maridatge, amb la participació de diferents parades del Mercat.

Pessebre

Exposició d’un pessebre a càrrec de l’Associació Pessebrista de Tarragona del  9 de desembre  al 5 de gener, al Mercat Central.

Sant Silvestre

Punt d’entrega i recollida dels dorsals els dies 28, 30 i 31.

El Mercat Central entregarà gairebé 800 euros en vals de compra als guanyadors de les diferents categories.