.

Els jugadors del FCBarcelona Adriano Correia i Douglas Costa. Foto: PortAventura

Els jugadors del FCBarcelona Adriano Correia i Douglas Costa. Foto: PortAventura

Aprofitant l’aturada a la lliga, els jugadors del FCBarcelona Adriano Correia i Douglas Costa van aprofitar aquest cap de setmana per conèixer el Halloween de PortAventura. Durant la seva visita, els futbolistes i les seves famílies van poder gaudir de novetats com el passatge “REC” o l’espectacle de les conegudes nines “Monster High”.

Els futbolistes es van divertir pujant a les atraccions més emblemàtiques del parc com el mític Dragon Khan, Shambhala, la muntanya russa més alta d’Europa, Angkor: Aventura al Regne Perdut, o la veloç Furius Baco.
Sobre PortAventura
Amb un emplaçament privilegiat a prop de Barcelona, a Espanya, PortAventura és el segon major destination resort d’Europa i el primer de la Mediterrània. Opera un parc temàtic de 105 hectàrees orientat a les famílies, integrat en un destination resort amb 4 hotels temàtics de 4 estrelles amb un total de 2.000 habitacions i un centre de convencions amb capacitat per a fins a 4.000 persones. PortAventura rep prop de 4 milions de visites a l’any que gaudeixen dels seus 39 atraccions, més de 100 espectacles diaris, 48 punts de restauració i 31 botigues, una àrea dedicada als nens i un parc aquàtic que disposa del tobogan free fall més alt de Europa.