TOTS 21

A la imatge, el centenar d’infants inscrits al Casal d’Estiu.

L’estiu és sinònim de temps lliure i d’un augment de l’activitat de lleure. El Morell no és aliè a aquesta dinàmica i, fruit d’això, tant l’Ajuntament com les entitats esportives del municipi han organitzat diverses iniciatives de caire lúdic i esportiu que, sens dubte, han contribuït al bon aprofitament dels mesos de més calor per part dels joves morellencs.

En aquest sentit cal destacar dues propostes que ja són tot un clàssic al Morell, com són el Casal d’Estiu i l’Espai Jove. Ambdós compten amb l’organització de l’Ajuntament i ofereixen als infants i joves del municipi un espai de conciliació familiar. Pel que fa al casal d’Estiu, va obrir portes el 26 de juny i seguirà oferint lleure de qualitat fins el 8 de setembre. El centenar d’infants inscrits estan gaudint amb les activitats programades, que inclouen esports, gimcanes, excursions, manualitats, tallers, activitats intergeneracionals al Centre de la Gent Gran i molt més. I tot sota el paraigües d’una temàtica central: la noia maorí de Nova Zelanda que enguany conviu amb els inscrits al Casal, per a un enriquidor intercanvi cultural.

Pel que fa a l’Espai Jove, enguany acull una desena de joves morellencs que comparteixen tallers, esports, sortides i, sobretot, debats sobre temàtiques d’actualitat.

D’altra banda i dins l’àmbit esportiu, tres són les modalitats que els joves morellencs han pogut practicar i gaudir durant aquest estiu. D’una banda, els joves aficionats al futbol han pogut millorar el seu nivell gràcies al Campus de tecnificació del CD Morell, que ha aplegat un gran nombre de futbolistes disposats a millorar el seu futbol i a compartir una experiència única amb el millor ambient. A més de la pràctica del futbol, el Campus del CD Morell també ha comptat amb altres modalitats esportives a mode de lleure.

Pel que fa a les promeses locals del bàsquet, l’oferta promoguda pel CB Morell ha estat triple: una seixantena de joves promeses van compartir experiències i entrenaments al Campus El Collell, mentre que 480 infants i joves van omplir els tres torns setmanals del Campus de l’escola de bàsquet.

Finalment, cal recordar que el 28 d’agost donarà inici el darrer campus d’estiu del CB Morell, l’Aftersummer, que suposa una prèvia molt interessant de cara a l’inici de les competicions de la propera temporada esportiva.

L’oferta lúdica i esportiva del Morell es veu completada amb els tradicionals i refrescants cursets de natació que, com cada any, tindran el seu punt i final amb la festa de cloenda. Aquesta tindrà lloc aquest proper divendres, 18 d’agost, en horari d’11 a 14 hores, i inclouran un espai d’inflables. A més, tots els inscrits als diferents cursets de natació rebran un obsequi i una medalla.