.

.

TOTS 21

Desenes d’infants i famílies van gaudir del taller de llenga àrab. Foto: Cedida

Els joves que formen part del projecte Part Baixa Amunt! han participat com a talleristes en la Primera Festa Edunauta de Tarragona. Els nois han presentat l’escriptura àrab als infants que han assistit a l’esdeveniment. D’aquesta manera, desenes de nens i nenes d’entre 3 i 12 anys han après a escriure el seu nom en àrab en punts de llibre que, al finalitzar la jornada, s’han pogut endur a casa. L’esdeveniment, celebrat el passat divendres al vespre i que va comptar amb la participació d’un centenar d’infants de la ciutat, ha servit com a cloenda del projecte educatiu Passaport Edunauta.

El projecte està impulsat per la Fundació Bofill i la Cooperativa +Educació, i a Tarragona l’implementa l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, amb el suport de la Cooperativa Combinats, en diversos centres educatius de la ciutat.

Els joves de Part Baixa Amunt han format part amb entusiasme d’aquesta festa infantil, que també ha comptat amb la participació d’altres entitats de la ciutat, com són la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, la Biblioteca Pepita Ferrer, la Fundació Casal Amic, el Fòrum Espai Cultural, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès, a més de la Fundació Eveho.

El conseller d’Educació de Tarragona, Manel Castaño, ha estat l’encarregat de tancar la jornada amb l’entrega de reconeixements a les entitats col·laboradores del projecte. D’aquesta manera, els joves de la Fundació Eveho han pujat sobre l’escenari per recollir la placa commemorativa que se’ls ha entregat.

Redacció