.

El concurs de dibuix es pot veure en difrents punts de Tarragona

El concurs de dibuix es pot veure en difrents punts de Tarragona

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 estaran presents en la III edició del “Big Draw Tarragona”, una activitat participativa que forma part de l’esdeveniment internacional “The Big Draw” i que té per objectius fomentar el dibuix entre la població tarragonina des de la seva vessant més lúdica i d’expressió personal. Aquesta nova edició, anomenada “Reinventem la ciutat”, tindrà lloc del 6 al 12 d’octubre i comptarà amb la col·laboració de Tarragona 2017 en un dels seus tallers.

Sota el títol “Dibuixa la teva Anella Mediterrània de Tarragona 2017”, els inscrits en aquest taller podran dibuixar sobre una imatge dels terrenys de Campclar, i basats en el projecte ja existent, la seva pròpia proposta gràfica d’Anella (Palau d’Esports, Centre Aquàtic, zones verdes, etc). Aquest taller es durà a terme els dies 7 i 8 d’octubre al matí d’11.30h a 13.30h, on hi participaran alumnes de l’IES Torreforta, i el dijous 9 de 17.30h a 19.30h amb inscripcions obertes a tothom a través del web del Big Draw Tarragona.

Un dels tallers proposa dibuixar la futura Anella Mediterrània de Campclar

Un dels tallers proposa dibuixar la futura Anella Mediterrània de Campclar

Totes les sessions del taller tindran lloc al Poliesportiu de Campclar tant a l’interior com a la zona exterior i estan coordinades per l’artista Pau López i l’arquitecte Chechu Vázquez.

Els treballs realitzats es publicaran al web del Big Draw Tarragona i una selecció es mostrarà a la sala d’exposicions dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, al carrer Major de la ciutat.