.

.

TOTS 21

gremi pastissers03

El Gremi de Pastissers de les Comarques de Tarragona i la Fundació Tarragona 2017 han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i difusió dels Jocs Mediterranis mitjançant productes de pastisseria. L’acord ha estat subscrit avui pel president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el president del Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona, Josep Maria Roquet-Jalmar.

L’acord signat preveu que el Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona, formada per 52 pastisseries del territori, posi les seves competències a disposició de la promoció dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. A tal efecte, elaborarà i comercialitzarà en diferents moments i campanyes productes de pastisseria que estaran vinculats amb l’esdeveniment. En l’acte de signatura del conveni s’ha presentat la mona de Pasqua dels Jocs Mediterranis, així com monedes i piruletes de xocolata amb el logotip de Tarragona 2017.

El president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat l’acord molt positivament. Ballesteros ha manifestat que “aquest no és un conveni qualsevol. El Gremi d’Artesans Pastissers ha estat sempre al costat de la ciutat i els Jocs Mediterranis són una gran ocasió per continuar aquesta implicació”. Per la seva banda, el president del Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona, Josep Maria Roquet-Jalmar, ha recalcat que “la intenció del gremi és poder elaborar una diversitat important de productes dels Jocs Mediterranis i que puguin ser visibles tant a Tarragona com als municipis seu”.