.

.

TOTS 21

Les urnes encara no han arribat als instituts

Malgrat la primera impugnació per part del Tribunal Constitucional espanyol a la primera consulta i en espera de la resposta a la consulta alternativa, les urnes ja són al Camp de Tarragona. Segons informa el diari digital DelCamp.cat, tots els materials pel 9N estan a un magatzem en espera de ser repartits.

Els instituts del Camp de Tarragona estan en espera de rebre aquests materials. Segons ha comentat al Tarragona21 el Jean-Marc Segarra, cap d’estudis de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona, encara no han rebut cap trucada per saber quan es farà la recepció del material. Segarra ha afegit que suposa que l’empresa transportista entregarà entre divendres i dissabte, però que igualment “no estaria malament que diguessin alguna cosa”.

Les urnes pel Camp de Tarragona arribaran a un total de trenta-sis establiments pensats com a punts de votació, onze dels quals estaran a la ciutat de Tarragona. Les paperetes es dipositaran a unes urnes què s’hauran de muntar el mateix diumenge i precintar abans de l’inici de la consulta popular.