.

.

TOTS 21

El projecte està enfocat als petits d'entre 8 i 12 anys. Cedida.

El projecte està enfocat als petits d’entre 8 i 12 anys. Cedida.

Els passats dies 10 i 11 de novembre, BASF ha portat novament a les escoles de Marchamalo el seu projecte d’educació científica infantil: Kids’ Labs. El projecte està dissenyat per ensenyar als petits d’entre 8 i 12 anys la importància de la ciència per a el nostre dia a dia. En aquesta ocasió, es va desenvolupar un experiment en què els petits científics van generar hidrogen verd com a font d’eneria neta per impulsar uns cotxets. En els tallers han participat més de 180 nens de les escoles Crist de l’Esperança i Mestra Teodora de Marchamalo, activitat que s’ha integrat dins del programa de la Setmana de la Ciència organitzada per l’ajuntament de Marchamalo.

Aquestes jornades representen la tercera edició dels BASF Kids’ Labs a la província de Guadalajara. Tots els experiments realitzats pels petits científics del futur es basen en reptes que demostren la importància que té la química per a la protecció del medi ambient i un futur sostenible. BASF continuarà amb el projecte durant el proper any, estenent les activitats de Kids’ Labs a altres col·legis de la zona. A més de l’activitat Kids’ Labs per a estudiants de primària, BASF ha organitzat aquest mes visites a les instal·lacions per a més de 90 estudiants d’ESO i Batxillerat del municipi. Tot això, parteix del programa de La Setmana de la Ciència a Marchamalo.

BASF va crear el programa Kids’ Labs el 1997 amb l’objectiu de despertar l’interès dels més petits a la ciència i mostrar-los com la química forma part de la nostra vida quotidiana. Des de llavors, milers de nens a tot el món s’han acostat a la ciència a través de Kids’ Labs, aprenent a través de jocs i experiments.