.

Ballesteros, atenent els mitjans de comunicació de Tarragona en una imatge d’arxiu. Foto: Tarragona21

Cada roda de premsa en la qual l’alcalde n’és protagonista principal o secundari incorpora dues preguntes de sèrie. I la resposta sempre és donar-los una puntada cap endavant. Aquest matí, la participació de Josep Fèlix Ballesteros a la presentació de la campanya de Chartreuse per Santa Tecla ha acabat, un altre cop, sense concrecions sobre quan anunciarà si es torna a presentar a la reelecció i si es disposa ja del número d’entrades venudes dels Jocs Mediterranis.

Pel que fa a la primera, el batlle admetia que es va posar com a límit el juliol. Tanmateix, “tinc encara tres consultes per fer i jo crec que cap a finals d’aquest mes ja ho podré dir”. En tot cas ha desvinculat completament el sentit de la seva decisió final de l’evolució del cas Inipro. “Ja he dit moltes vegades que aquest cas no m’altera ni els plans, ni les previsions ni els ànims. Respecto molt els temps de la Justícia, al contrari d’alguns que la critiquen”.

Respecte a les entrades, caldrà també continuar esperant. “Jo ja vaig dir a finals de juliol que donaríem totes les dades. No una, sinó totes. Quan les tinguem, les donarem. Alguna data? La data quan la tinguem”. Per intentar dotar d’una mica de contingut la resposta, Ballesteros intentava fer entendre que “hi ha encara contractes que s’han de liquidar. Vosaltres penseu que les Olimpíades es van liquidar en un mes? Es van liquidar en mig any. Espero que no hi tardem”, deixava anar en el capítol ja de precs sense preguntes.