.

Centre Cultural del Morell. Foto: Ajuntament

Més de 200 persones han assistit al Centre Cultural pels cursos de la regidoria de Plans formatius del Morell. Foto: Arxiu

El Centre Cultural morellenc ha acollit, des del gener i fins aquest passat mes de juny, diverses opcions de formació que han anat des de tallers de mindfulness a tallers de llenceria, passant per la gastronomia amb tallers de mel i fins i tot l’elaboració de pasta de dents, entre molts d’altres. “Estem molt contentes, s’ha superat amb escreix el nombre mínim d’inscripcions a la vintena de cursets que hem tingut des del gener”, exposa la regidora de l’àrea, Mònica Casas.

Aquesta és una aposta que des de la regidoria s’ha volgut impulsar i remarcar i, sobretot, diversificar perquè tothom pogués formar-ne part. D’aquí, el fet d’apostar per tallers per a tots els gustos i de diferent durada. “Hem cregut, sempre, que adaptar-nos al dia a dia de la gent repercutia en què la formació fos més accessible i s’ha vist que ha sigut així, no és el mateix un curs que dura dos mesos que un que es faci puntualment un dissabte”, declarava l’alcalde del Morell, Eloi Calbet.


Altres notícies:


“Alguns cursos ja havien començat a finals del 2023 i han seguit fins al març, maig o juny, un altre fet que demostra que la formació és constant i continuada i que la gent del municipi ha respost des d’un inici”, afegia la mateixa regidora, Mònica Casas. Des de la regidoria es continua apostant per la formació i ocupació a través del SOM, així com de diferents cursets que es programin aquest estiu i una vegada començat el curs el mes de setembre.

El Servei d’Ocupació Municipal del Morell, que té una atenció ininterrompuda durant tot l’any, va adreçat a totes les persones que busquin feina i es vulguin formar, i també a les empreses que necessiten noves incorporacions per a les seves plantilles. A més, el SOM assessora a l’hora de no només buscar feina, sinó a l’hora de triar els cursets que poden potenciar l’experiència laboral de cada una de les persones, a l’hora de crear currículums i per a tot allò que els usuaris i usuàries creguin necessitar ajuda dins l’àmbit laboral.