TOTS 21

L’entitat busca promoure el comerç local

L’entitat busca promoure el comerç local

Quan falta poc més d’un mes per a les festes de Nadal, l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell s’ha posat les piles davant d’una de les èpoques que els porten més feina de tot l’any. Així, l’entitat, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, ha posat en marxa la campanya “Volem que et toqui a tu!”.

Es tracta d’una iniciativa en què “els associats repartiran butlletes entre els seus clients, i la guanyadora s’emportarà un premi de 600 euros repartits en 30 vals de 20 euros per consumir entre els establiments i professionals adherits a l’entitat”, explica el president, Pep Guillemat.

Ho han fet d’aquesta manera per tal que “qui guanyi no faci tota la despesa en un mateix comerç, sinó que ho pugui dividir i sigui més fàcil per a tots”, comenta. L’alcalde del municipi, Eloi Calbet, assenyala que “es tracta d’un premi prou llaminer perquè veïns i també visitants s’animin a participar-hi”, de forma que “en aquestes dates gaudim d’un poble viu i comercialment actiu”.

La butlleta guanyadora serà la que coincideixi amb les quatre últimes xifres del Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, que se celebrarà el 22 de desembre, i els vals del premi es podran utilitzar fins al 31 de març de 2020.

El president exposa que l’objectiu principal de la campanya és “promocionar el comerç local i donar a conèixer tot allò que es pot adquirir al nostre municipi, que hi ha persones que van a buscar fora del poble, moltes vegades, per desconeixement”. Així mateix, Guillemat indica que tot i ser la primera vegada que es tira endavant aquesta campanya, des de l’associació tenen intenció de donar-li continuïtat any rere any