.

.

TOTS 21

La Xarxa ofereix una programació especial del 6 al 14 d’abril on el servei de Ludoteca i la màgia en seran protagonistes. Foto: Ajuntament

La Xarxa de Centres Cívics manté la seva activitat durant aquesta Setmana Santa. Els equipaments municipals de Bonavista, Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Llevant obriran per Setmana Santa i reforçaran la seva activitat, especialment el servei de ludoteques. Serà de l’11 al 14 d’abril, i en horari de matí, d’11 a 13 hores. Aprofitant les vacances escolars, s’oferirà aquest servei destinat a tots els infants fins als 12 anys.

La consellera de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, ha explicat que ” l’activitat als barris no s’atura sinó que s’intensifica durant aquests dies de vacances escolars per donar diverses opcions a totes les famílies”.

Les activitats estan dividides en dies segons segments d’edats recomanades. La programació proposa diverses activitats: manualitats, sortides, jocs tradicionals a l’exterior, gimcanes, tallers a la cuina del centre cívic de Sant Pere i Sant Pau, i pels més petits, jocs de moviment i psicomotricitat. 

A més a més, i com a novetat d’aquest any, la Xarxa de Centres Cívics acull algunes actuacions del 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona. Aquestes començaran el proper divendres 8 d’abril a l’Espai Turisme amb l’espectacle Màgia de Prop del Mag Gerard i finalitzaran el proper dijous 14 d’abril al Centre Cívic de Sant Salvador amb l’espectacle de la companyia argentina Fotografies amb Silvana.

Per a més informació i reserva d’entrades, a partir de dilluns 4 d’abril al web: https://centrescivics.tarragona.cat.

Redacció