TOTS 21

Tota la recaptació, tant de les inscripcions com de les aportacions a la fila zero, va ser donada al Nacho i la Patricia, pares de l’Emma. Fotos: Cedides

Un centenar de jugadors i jugadores procedents d’arreu de Tarragona van prendre part el 7 d’agost a la segona edició del Torneig de Pàdel Solidari La petita Emma, una de les competicions de pàdel més solidàries i gratificants de totes les que es programen al llarg de l’any al calendari del Golf Costa Daurada.

Val a dir que tota la recaptació, tant de les inscripcions com de les aportacions a la fila zero, va ser donada al Nacho i la Patricia, pares de l’Emma.

Sense saber-ne encara els motius, la petita Emma va néixer amb paràlisi cerebral. Té la mobilitat molt afectada i encara és aviat per saber-ne el grau d’afectació intel·lectual.

Malgrat tot això, l’Emma treballa molt dur cada dia per a poder trencar els límits de la seva pròpia realitat. Els que la coneixem rebem cada dia els seus somriures i rialles que ens indiquen que anem pel bon camí i en aquesta causa hi col·laborem activament al Golf Costa Daurada.

Resultats 

En el terreny esportiu aquests van ser el campions per categories:

Primera Masculina: M. Bonnin/D. De la torre

Primera Femenina: E. Subi/ A. Mastincich

Primera Mixta: A. Sánchez/ Q. Marcos

Segona Masculina: A. Vicente/M. Zabalia

Segona Mixta: I. Gracia/J. García

Tercera Masculina: J. González/G. González

Redacció