.

El CDR de Tarragona està preparant una xiulada contra l’equip de govern de la ciutat i els regidors de Ciutadans en els moments més multitudinaris de Santa Tecla, que comença avui divendres. Tal com expliquen per les xarxes socials, el “xiulet de les Festes” que reparteixen membres d’aquesta plataforma independentista en “estands espontanis” com l’instal·lat aquest matí a plaça de la Font tindrà com “punts de xiulada principals” el Toc de Crida d’avui a les 19.00 hores; el Pregó; l’Anada a l’Ofici i la Processó.

“Sempre que tinguis la sort de trobar-te algun dels membres del trio PPSC’s de la ciutat tindràs l’oportunitat de xiular fins a quedar-te sense bufera”, asseguren des del CDR. “Això sí, sempre respectant els col·lectius i entitats de la ciutat que organitzen els actes de les festes”, deixen clar.

La iniciativa ha estat durament criticada pel diputat socialista al Parlament, Carles Castillo. En una piulada des del seu compte de Twitter considera que “això és fastigós i traspassa les línies vermelles del que és la crítica política. Si van amb la seva família a les festes ‘xiularan’ als seus fills també? Només els xiularan en el seu paper institucional Crec que hem de reflexionar tots plegats…”.

Posteriorment Castillo ha matisat en veure que la xiulada es circunscribeix estrictament a l’àmbit d’actes oficials. “Entés, però jo m’he guiat pel contingut dels cartells que havia vist, on no especifica més que se’ls xiuli si se’ls veu “aquestes festes”… després m’han enviat l’altre on parla d’actes institucionals…”, afirmava.