.

.

TOTS 21

Ulé Barraques portarà Els Catarres el proper 26 de juliol

Ulé Barraques portarà Els Catarres el proper 26 de juliol

L’Ajuntament de Riudoms i les entitats implicades en l’organització de les Ulé Barraques han convidat el grup Els Catarres per actuar el proper 26 de juliol en el context de la Festa Major de Sant Jaume 2019.

La 12a edició de les Ulé Barraques aposta per un grup amb més renom per atraure més públic, sense abandonar un dels segell d’aquest esdeveniment nascut el 2008 com l’aposta pel pop rock català i els grups amb un discurs reivindicatiu.

Els Catarres és un grup amb un estil pop-folk format per Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells. Es van fer coneguts amb la cançó «Jenifer», l’estiu de 2011. El grup es va formar al final de 2010 i van iniciar la seva carrera tocant als bars i a la Fira d’Artesania d’Aiguafreda.

El seu primer grup de cançons va estar disponible exclusivament a Internet. Una d’elles, «Jenifer», va arribar al milió de reproduccions en pocs mesos. En l’actualitat, ja compta amb més de 4.600.000 visites a youtube i és el vídeo més vist de la música en català.

Actualment, el grup té 5 discos al mercat. El darrer va ser publicat el març de 2018 amb el nom de “Tots els meus principis”. És més electrònic que els àlbums anteriors i dóna nom a la gira que estan realitzant en aquests moments.