.

.

TOTS 21

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de gestionar i dur a terme les activitats dels diferents casals

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de gestionar i dur a terme les activitats dels diferents casals

El passat 25 de juny,  401 nens i nenes d’e entre 3 i 12 anys van començar  les activitats en els Casals d’estiu municipals, que organitza l’Ajuntament de Tarragona i que es perllongaran fins al dia 26 de juliol. Els casals es porten a terme en set centres educatius: Torreforta, Bonavista, Campclar, el Serrallo, Saavedra, Sant Salvador i Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau. L’horari és de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres.

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de gestionar i dur a terme les activitats dels diferents casals, que són una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, com és l’escola i el barri.  Els monitors treballen aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració  i l’educació en valors.

La consellera de Serveis Socials de l’Ajuntament, Carla Aguilar, ha visitat avui el Casal d’estiu que es desenvolupa al CEIP el Serrallo i ha manifestat que “els casals d’estiu són un temps lúdic per als infants, però al mateix temps es treballen habilitats socials i motrius i aprendran continguts de valors i pautes de convivència”.

La directora de la delegació a Tarragona de la Fundació Pere Tarrés, Montse Vall, ha destacat que el centre d’interès del casal és  el circ, sinònim d’il·lusió i diversió. “Als infants se’ls hi ofereix un gran ventall d’activitats de lleure de caire educatiu i formatiu de manera que s’ho passin bé, es diverteixin i participin”. Els infants que formen part de l’Atenció Diürna del Servei d’Intervenció Socioeducativa també se’ls incorpora als casals d’estiu per oferir un espai de lleure inclusiu i equitatiu per a tots els nens i nenes de la ciutat.