.

.

TOTS 21

Els candidats de Valents a Vila-seca. Foto: Cedida

Els candidats de Valents a Vila-seca. Foto: Cedida

El passat 21 d’abril al nucli de la Plana i davant més de 100 persones, Valents Vila-seca va revelar les 22 persones que conformen la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

La llista estarà liderada per Ander Basterretxea com se sabia, acompanyat en les primeres posicions per Ana María Crespo (2) de la Pineda i Francisco Ronco (3) del barri de la Plana. Tancaran la llista el que fos regidor del Partit Popular Jordi Camarasa (21) i José Reyes (18) policia local durant mes de 40 anys a Vila-seca.

Basterretxea també comptarà amb Roberto García Casado ex regidor del partit Ciutadans com a assessor en Recursos Humans, Organització i Empresa, i amb Daniela Adolean Advocada, com a assessora en dret Local i Urbanisme.

Amb una llista jove i reforçada per l’experiència d’alguns dels seus components, Valents Vila-seca té un projecte constitucionalista que canviarà l’organització i la manera de fer política al nostre Ajuntament. “Tots els ciutadans i ciutadanes tindran tots els serveis que necessitin en una ciutat totalment segura, ens comprometem a tenir un parc d’habitatge públic destinat bàsicament al lloguer a preus assequibles i a tenir un Municipi inclusiu per a evitar la solitud, especialment de la nostra gent gran”.

Llista de Valents-Vila-seca:

1.- Ander Basterretxea
2.- Ana Crespo
3.-Francisco Ronco
4.- Vanessa González
5.-Marcelo Gea
6.-Raúl García
7.-Xavier Vidal
8.- Carmen García
9.-Mercedes Iberbure
10.- Lidia Calero
11.-Yaray Ruiz
12.- Mónica Ramos
13.- Ignacio García
14.-María Gallego
15.- María del Carmen González
16.- Eduard Torrell
17.- María Jesús Teresa
18.- José Reyes
19.- Juana de la Font
20.- Rocío Teresa
21.- Jordi Camarasa
22.- Rosa María Torres.